Virus - Page 11 - Working Dog Forum
Welcome to the Working Dog Forum.
Advertise
Header



Working Dog Forum » Forum Information » Common Forum Problems / FAQ » Virus

Common Forum Problems / FAQ Before contacting us about a technical or registration issue, please read this section!! Odds are your question is already answered here.


Reply
tcat left
Virus
vBmenu Seperating Image LinkBack Thread Tools vBmenu Seperating Image Display Modes vBmenu Seperating Image
Old 08-13-2010, 01:05 PM   #101 (permalink)
Broke the Bark Collar
 
Status: Guest
Training: Don't Own a Dog
Join Date: Jan 2009
Location: Illinois
Posts: 3,281
Re: Virus

Starting to show distress on my phone now. The forum is melting away
Timothy Stacy is offline   Reply With Quote

Please Register!
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 08-13-2010, 03:22 PM   #102 (permalink)
Broke the Bark Collar
 
Status: Senior Member
Training: Personal Protection
Join Date: Jan 2008
Location: Prescott Valley, Arizona
Posts: 4,739
Re: Virus

I can't even log on. It keeps asking me to do it again but somehow I can post. Where the f**k is Emillio?
Lee H Sternberg is offline   Reply With Quote

Please Register!
Old 08-13-2010, 03:23 PM   #103 (permalink)
Landshark
 
Alice Bezemer's Avatar
 
Status: Senior Member
Training: KNPV
Join Date: Aug 2010
Location: The Netherlands
Posts: 2,064
Re: Virus

YEY...it appears all issues are fixed ! thanks " Powers that be "

back to foruming
__________________
Everyone is entitled to be stupid, but you're just abusing the privilege.
Alice Bezemer is offline   Reply With Quote

Please Register!
 
Old 08-13-2010, 03:28 PM   #104 (permalink)
Broke the Bark Collar
 
Status: Senior Member
Training: Don't Train My Dog
Join Date: May 2008
Location: Scotland
Posts: 3,465
Re: Virus

Quote:
Originally Posted by Alice Bezemer View Post
a browser hijack !

not a virus....theres some things u need to do in order to get rid of this...

go here ---> http://www.safer-networking.org/en/spybotsd/index.html

download for XP and install...run and follow instructions....make sure once the program loads to update it...and run IMMUNIZE after IMMUNIZE has run it will have found some things for you then hit the IMMUNIZE button again and it will fix the issues....do a scan with spybot as well...

then go here ---> www.ccleaner.com

download ccleaner and install and run...run bot the registrycleaner (it will ask if you want to backup before fixing problems and you will say YES !) and let it clean the computer as well...

REBOOT

come back here and talk to me

ima be waitin fea ye lass l
Thanks Alice, de bugged the pc with your recommendations and all seems to be well for now, I've a few settings to readjust but that's all minor. The delay on typing seems to have gone too!

Cheers mi dear!
maggie fraser is offline   Reply With Quote

Please Register!
Old 08-13-2010, 03:29 PM   #105 (permalink)
Landshark
 
Alice Bezemer's Avatar
 
Status: Senior Member
Training: KNPV
Join Date: Aug 2010
Location: The Netherlands
Posts: 2,064
Re: Virus

Quote:
Originally Posted by maggie fraser View Post
Thanks Alice, de bugged the pc with your recommendations and all seems to be well for now, I've a few settings to readjust but that's all minor. The delay on typing seems to have gone too!

Cheers mi dear!
yer very welcome hun
__________________
Everyone is entitled to be stupid, but you're just abusing the privilege.
Alice Bezemer is offline   Reply With Quote

Please Register!
Reply



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -5. The time now is 05:11 AM.